Coocoksen tarina

Coocos Center mahdollistaa kaupankäynnin virtuaalisessa ympäristössä, erilaisten striimattujen tapahtumien esittämisen areenalla, Galleriatilassa uusia mahdollisuuksia taiteilijoille ja kulttuurille erilaisten näyttelyiden ja performanssien esittelyyn sekä tärkeänä elementtinä ihmisten kohtaamisen digitaalisessa ympäristössä.

Pandemia sulki vuonna 2020 tapahtumapaikat ja mahdollisuuden järjestää tapahtumia ja hyvinvointipäiviä. Hyvinvointialan pienyrittäjät eivät siitä lannistuneet, vaan ryhtyivät tutkimaan mahdollisuutta siirtyä digitaaliseen maailmaan. Yhdessä ideasta kasvoi suunnitelma toteuttaa digitaalinen keskus, jossa yritykset ja asiakkaat voivat kohdata. 

“Coocos Centerissä kaikilla on mahdollisuus liikkua, tehdä kauppaa, ostaa tuotteita ja tavata ihmisiä. Haluamme tuoda esille erilaisia yrityksiä, yhteisöjä ja yksilöitä ja mahdollistaa heille uudenlaisen tavan tulla nähdyksi. Haluamme lisätä mahdollisuuksia mielenkiintoisiin kohtaamisiin ja luoda hyvinvointia huolimatta siitä, mitä maailmalla tapahtuu.”

Coocos Centeriin on helppo tulla; se on turvallinen, esteetön, kansainvälinen ja avoin kaikille kävijöille, milloin ja missä vaan.

COOCOS CENTER TOIVOTTAA KAIKKI KÄVIJÄT TASAVERTAISESTI TERVETULLEIKSI!

2020

Pandemia sulki tapahtumapaikat ja mahdollisuuden pitää tapahtumia ja hyvinvointipäiviä.
Siitä lannistumatta perustajat ryhtyivät selvittämään mahdollisuuksia siirtää toiminnan internettiin.

2021

Ajatus yksittäisestä hyvinvointialan pienyrittäjien virtuaalisesta tilasta ja tapahtumasta kasvoi suunnitelmaksi kauppakeskuksesta.
Ensimmäinen versio alustalla valmis, jota esiteltiin ympäri maailman. Kuuntelimme palautteita ja hienosäädimme hankettamme.

2022

Vuoden alussa kehitystyö otti isoja askeleita eteenpäin.

Toukokuussa pääsimme avaamaan upean digitaalisen kauppa- ja elämyskeskuksen ensimmäisten yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Haluatko yrityksesi mukaan hankkeeseen?

Lähetä meille viestiä ja kerro itsestäsi

Seuraa meitä somessa!

Anna yhteystietosi, niin olemme teihin pikimmiten yhteydessä!